• BEL ONS: 06-41018762

Informatie

Veelgestelde Vragen

No results found.
Nazorg2

Het grootste deel van het genezingsproces van uw nieuwe tatoeages zal binnen de eerste twee weken plaatsvinden. De huid is echter nog steeds bezig om te genezen en te verjongen en u moet 4-6 weken plannen voordat uw huid weer in de vorige staat is.

Naarmate de huid zichzelf verjongt, meestal ongeveer een week nadat de tatoeage is geplaatst, begint de jeuk te ontstaan. Dit is 100% normaal. Goede vochtinbrengende crèmes zullen hier enorm bij helpen, maar KRAS HET NIET! Als lotion niet helpt, laat het dan even onder koud water lopen en je zou vrij moeten zijn van jeuk.

Beleid4

Voor tatoeages kunnen we minderjarigen van 16 jaar en ouder tatoeëren met een aanwezige ouder en de juiste identificatie (geboorteakte met beide namen en foto-ID's voor kind en ouder - deze zijn vereist voor alles wat we op een minderjarige doen).

We raden mensen altijd aan om een afspraak te maken voor tatoeages van elke grootte. Ten eerste garandeert dit dat u op een bepaald tijdstip binnenkomt zonder mogelijk uren te wachten. Ten tweede geeft het onze artiesten de kans om je nieuwe tattoo te tekenen zodat deze 100% uniek voor jou is. Voor kleinere tatoeages, als we openingen hebben, voel je vrij om te proberen binnen te lopen.

Dan bekijken we nog of het mogelijk is om de tattoo te zetten of dat we deze moeten verplaatsen naar een andere datum. Let op hiervoor dien je een nieuwe aanbetaling te doen.

Wanneer je een afspraak bij ons maakt reserveren wij deze tijd voor je . Indien je een afspraak niet na kunt komen of wilt verzetten dien je dit daarom minimaal 24 uur van te voren te melden. Bij niet af of niet tijdig afzeggen van een afspraak zijn we helaas genoodzaakt 50% van de totaal prijs in rekening te brengen.

Voorbereiding3

Het is belangrijker om comfortabel te zijn dan modieus te zijn. Losser is beter dan strakker, en onthoud dat je bepaalde plekken wilt kunnen bedekken die zichtbaar kunnen zijn, afhankelijk van waar je je tatoeage laat zetten.

Het beste kun je als je een grote tattoo wilt langskomen in onze shop. Zodat we samen een plan kunnen uitwerken voor deze tattoo (sleeve). Ook om een indicatie van de kosten te krijgen raden we je aan om langs te komen in onze shop.

U mag zich niet laten tatoeëren als u:

  • Dronken
  • Invloed van drugs
  • Zwanger
  • Als je niet weet wat je wilt
  • Als je verbrand bent
  • Als je geen ID hebt
  • Onder druk wordt gezet
  • Als je van ons te horen krijgt dat je idee slecht is
Prijzen3

Vaak hebben we uren werk aan het tekenen en voorbereiden van een tatoeage voordat je in onze stoel gaat zitten. Aanbetalingen helpen ervoor te zorgen dat u op uw afspraak komt en dat we niet voor niets uren hebben gewerkt.

Ons winkelminimum is €50. Je beseft het misschien niet, maar we gebruiken bijna dezelfde hoeveelheid zeer dure benodigdheden om een tatoeage ter grootte van een kwart te maken als voor een tatoeage ter grootte van een softbal. Alles moet worden gesteriliseerd, voor en na.

De prijzen van de tattoo's worden altijd vooraf besproken zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Vaak kunnen wij wel ongeveer een indicatie geven vanaf een foto en/of beschrijving. Je kunt ook altijd langs de shop komen voor meer informatie of prijzen.

Algemeen2

Je kunt voor meerdere stijlen bij ons terecht. Het kan compleet ''out of the box'' zijn, maar ook voor klein fineline werk ben je bij ons aan het goede adres. In de galerij kun je werk zien van onze artiest en welke stijlen er allemaal mogelijk zijn. Denk hierbij onder andere aan mandala, dotwork, realistisch- en ander werk.

Wil je een custom design?

Geen probleem, heb je een custom design of idee in gedachten die je graag gerealiseerd zou willen hebben , ook dan nemen we de tijd voor je om dit in overleg voor je te ontwerpen en te realiseren ,zo heb  je altijd iets eigens en unieks.

Onze studio ligt gelegen aan de Leenderweg 21 in Valkenswaard. De locatie is makkelijk te bereiken met de auto en er is een bushalte op loopafstand.