• BEL ONS: 06-41018762

Over Ons

Sinds 2020

Bij ons in de studio streven wij naar een prettige ervaring. Dit doen wij door een goed luisterend oor te bieden naar onze klanten om de wensen van de klant zo goed mogelijk af te stemmen. Wij nemen graag de tijd voor je en houden niet van gehaast werken. Voor ons zijn klanten geen nummers en is iedereen even belangrijk.

Black Onyx Tattoo - Tattoo Shop | Piercing Shop | Valkenswaard

Black Onyx Tattoo - Tattoo Shop | Valkenswaard

Op dit moment werken wij met een klein team van een vaste tatoeëerder. Daarnaast werken wij met gastartiesten die voor korte periodes bij ons in de shop zullen verblijven en ook regelmatig terug komen. In de galerij kun je werk van ons & hen vinden.

Locatie

Onze studio ligt gelegen aan de Leenderweg 21 in Valkenswaard. De locatie is makkelijk te bereiken met de auto en er is een bushalte op loopafstand.

 

Prijzen

De prijzen van de tattoo's worden altijd vooraf besproken zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Vaak kunnen wij wel ongeveer een indicatie geven vanaf een foto en/of beschrijving. Wat betreft piercings staan de prijzen vast, wel kunnen de prijzen variëren per piercing en per uitgekozen sieraad. Je kunt ook altijd langs de shop komen voor meer informatie of prijzen.