• BEL ONS: 06-41018762

Tattooverwijdering

in alle soorten, maten en kleuren

Over het verwijderen van tattoo in alle soorten, maten en kleuren

Een tattoo is een verfraaiing van je lichaam, maar soms voelt dat niet zo. Je hebt spijt van een keuze die je in het verleden of recent gemaakt hebt . Je tattoo laten verwijderen is dan een goede optie. Bij Heesakkers Beauty ben je in vertrouwde handen.

Wij zijn gespecialiseerd en gediplomeerd in het weghalen van tattoos. Er wordt in onze kliniek gewerkt met de laatste nieuwe ontwikkelingen en apparatuur op dit gebied. Met o.a. de Picolaser waarmee de tattoo sneller verwijdert kan worden.

Blackonyxtattoo-valkenswaard.nl - Tattoo & Piercing
Bekijk resultaten
Waaierwenkbrauwen

De toekomst. De laatst ontwikkelingen op wenkbrauwen/techniek.

De voor- en bovenzijde van de wenkbrauwen worden luchtig geplaatst en lopen geleidelijk richting de onderzijde en staart van de wenkbrauwen over naar een intens geplaatst pigment. De onderzijde van de wenkbrauwen wordt strak aangezet.

Ombre Brows

Dé nieuwste trend in PMU-wenkbrauwen zijn de ombre brows. Terwijl de ombre-haartrend jaren geleden is omgetoverd tot de balayage, doen de ombre brows hun entree. And we love it!

Ombre brows zijn erg subtiel, dus veel minder opvallend dan de oude ombre-haartrend.

Fillers

Krijg mooie, volle lippen dankzij een lipvergroting. Heesakkers Beauty is zeer ervaren in het uitvoeren van  de behandelingen.

Blackonyxtattoo-valkenswaard.nl - Tattoo & Piercing
Gratis advies gesprek

U kunt voor het verwijderen van een tattoo op deze website een afspraak boeken. Voor de eerste afspraak welke kosteloos is, wordt uw specifieke situatie doorgenomen en worden al u vragen beantwoord.

Heeft u vragen en belt u liever, geen probleem wij staan telefonisch voor u klaar. Mocht er een situatie zijn dat er even niet opgenomen wordt, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug. Mailen kan natuurlijk ook.

Over Heesakkers Beauty

Huidkliniek Heesakkers is gespecialiseerd in huidverbetering en werkt alleen met de laatste technologie van apparatuur en producten. Deze zorgen samen met onze deskundigheid voor superieure resultaten.
Ook wordt er in onze kliniek gewerkt met de nieuwe laser welke wij voor diverse behandeling o.a. tattoo verwijderen gebruiken. Wij hebben veel mogelijkheden zoals u op de site kunt zien o.a. fillers behandelingen.
Deze worden allen door gediplomeerd en bevoegde personen uitgevoerd. Door continu bijscholingen wordt er op hoog en veilig niveau gewerkt.